hair kingdom Konsultim Falas
hairkingdom arnavutça slider
Konsultim Falas

PERSONELI EKSPERT I TRANSPLANTIMIN E FLOKUT!

Ne ofrojmë shërbim duke i kushtuar vëmendje nevojave tuaja. Ne analizojmë strukturën tuaj anatomike, moshën, nevojat dhe pritjet dhe ofrojmë zgjidhjet e duhura për ju. Në Hair Kingdom, teknika më e përhershme dhe estetike e transplantimit të flokëve është aplikuar për ju.

FUE Hair Transplant

Si Mbretëria e Flokëve, vlerat tona themelore në shërbimet që ofrojmë në Turqi dhe jashtë saj; për të mos bërë kompromis për besimin, cilësinë, zhvillimin, ndershmërinë, shpirtin e ekipit dhe besnikërinë.

FUE Hair Transplant

Shërbimet tona


Mbjellja e flokëve FUE


Me ndihmën e teknikës perkutane të safirit, e cila preferohet në transplantimin pa dhimbje të flokëve, Pacienti përjeton aspektet pozitive të arritjes së pamjes së dëshiruar pa vuajtur.

Teknika perkutane e safirit është një metodë e suksesshme e aplikimit që përdoret sot në mbjelljen e flokëve. Përveç humbjes së flokëve me këtë aplikacion inovativ; Transplantimi i mustaqeve, mjekrës dhe vetullave gjithashtu mund të bëhet.

TRANSPLANTI I flokeve DHI


Karakteristika më e rëndësishme e mbjelljes së flokëve e kryer me teknikën DHI (implant direkt i flokëve) është se nuk kërkon qepje, shenja apo prerje. Qëllimi i kësaj teknike është të minimizojë kohën e marrë jashtë shartimeve të marra nga pjesa e pasme e kokës për t'u bërë më të shëndetshëm dhe më të fortë.

Transplantimi i mjekrës / vetullës


Nëse mjekra dhe vetullat janë të rralla ose rriten më pak, tani ekziston një trajtim me transplantimin e mjekrës, mustaqeve, vetullave. Kjo tani është e mundur me një transplant rrënjë flokësh. Shtë e mundur të arrihet një pamje më estetike falë teknikës FUE në zonat e hapura për shkak të rrallimit rajonal.

TRAJTIMI PRP


100-150 rënie e flokëve në ditë konsiderohet normale. Nëse më shumë se kjo, humbja e flokëve duhet të merret seriozisht. PRP gjithashtu siguron rezultate të suksesshme në trajtimin e flokëve. Eshtë përcaktuar që pacientët marrin rezultate shumë efektive sidomos në rënien e flokëve.

Udhëtimi juaj për privilegj


Your Journey to Difference

Keni kuriozitet ?se si do dukeni mbas transplantit te flokut?

Ne mund t'ju ndihmojmë që t'i bëni ëndrrat tuaja reale.

Nëse doni të dini rreth teknikës Sapphire FUE, mund të shikoni videon tonë. Na kontaktoni për më shumë informacion.

Më e mira në transplantimin e flokëve

PSE HAIR KINGDOM ?

PERSONELI EKSPERT

GARANCI E PERJETSHME

REZULTATI

TEKNIKE E FUNDIT

PERSONELI EKSPERT


Me ekipin tonë të ekspertëve dhe mjekun me përvojë, ne ju ofrojmë cilësinë më të lartë, mbjelljen e përhershme dhe natyrore të flokëve për jetën.

BİZİ ŞİMDİ ARA

+90 542 219 03 15

GARANCI E PERJETSHME


Ne ju ofrojmë shërbimin më efektiv për flokët natyralë dhe të dendur.

BİZİ ŞİMDİ ARA

+90 542 219 03 15

REZULTATI


Jini të përgatitur për një ndryshim të dukshëm të flokëve tuaj 7-8 muaj pas transplantimit. Na kontaktoni për imazhe para postimit.

BİZİ ŞİMDİ ARA

+90 542 219 03 15

TEKNIKE E FUNDIT


Ne aplikojmë teknikën Sapphire FUE, e cila është teknika më e fundit në mbjelljen e flokëve, në zonën tuaj të mbjelljes së flokëve me fijet maksimal.

BİZİ ŞİMDİ ARA

+90 542 219 03 15

hair kingdom slider

Mendoni Se si DO NDIKOJ Ne JETN TUAJ ndryshimi dhe imazhi juaj!

Mirësevini në Hair Kingdom, e cila ofron shërbime profesionale në transplantimin dhe trajtimin e flokëve në Stamboll! Bëni flokët tuaj të ri me mbjelljen e flokëve FUE, teknikën më të fundit të mbjelljes së flokëve. Ju mund të na kontaktoni për të marrë informacion në lidhje me të gjitha teknikat tona.

Ju do të merrni shërbime nga mjekët tanë specialistë për te marre imazhin e duhur …

Komentet e atyre që bëjnë transplantin e flokëve


Pyetjet e bëra më shpesh

Ju mund të na kërkoni gjithçka që pyesni.


Mbas transplantit floket do duken natyral?

Suksesi i transplantimit të flokëve varet kryesisht nga përvoja e një mjeku specialist me përvojë dhe ekipit kirurgjikal duke kryer hapat më të rëndësishëm të procedurës.

A do ta vërejnë njerëzit që unë kam bërë një transplant flokësh?

Kur bëhet profesionalisht, njerëzit nuk mund ta kuptojnë këtë.

Kur mund te bej dush?

Koka zakonisht lahet në klinikë një ditë pas operacionit. Pacienti mund të udhëzohet të bëjë dush 1-2 ditë pas operacionit, në varësi të situatës.

Sa zgjat procesi i transplantit te flokut?

Kohëzgjatja e mbjelljes së flokëve varet nga numri i fijeve të transferuara dhe nga vështirësia e çështjes. Një seancë mesatare është rreth 8-9 orë.

Kur mund të notoj pas mbjelljes së flokëve?

Në përgjithësi, nuk duhet të notosh për 10-14 ditë pas mbjelljes së flokëve.

Transplanti i flokeve te jep dhimbje?

Shumica e procedurave të mbjelljes së flokëve kryhen nën anestezi lokale. Kjo është e ngjashme me trajtimin dentar. Disa injeksione të para estetike mund të ndihen, por e gjithë zona kirurgjikale bëhet e mpirë për pjesën e mbetur të procedurës, që do të thotë se transplantimi i flokëve është kryesisht një procedurë pa dhimbje.

Klinika jonë


KU JEMI NE?

KONTAKTONI TANI

KONTAKT

RRETH NESH

Mirësevini në Hair Kingdom, e cila ofron shërbime profesionale në transplantimin dhe trajtimin e flokëve në Stamboll! Ju do të merrni shërbime nga mjekët tanë specialistë për t'ju bërë të dukeni të merituar.

TELEFONONI TANI

    Forma e Kontaktit

    ** Ju duhet të plotësoni të gjitha fushat plotësisht.